Onze visie

YoungForce is een organisatie die vindt dat mensen zichzelf mogen zijn. We vinden het belangrijk om je te leren kennen en samen jouw kracht te ontdekken. Wat ons onderscheidend maakt is dat we niet werken met kaders maar juist met plannen en doelen die bij jou passen. Onze kracht ligt in het anders benaderen. Wie ben je? Wat kun je allemaal? En wat wil je nog graag leren? We staan naast je tijdens dit proces. En passen onze hulpverlening aan op jouw behoeftes en uitdagingen.

Onze locaties

We hebben fijne woningen in Emmeloord en Friesland. Al onze woningen bevinden zich bewust middenin woonwijken, zodat de jongeren ook middenin de samenleving kunnen staan. Het is zeer kleinschalig wonen waarbij je nooit met meer dan 3 andere samen woont. Je woont midden in de samenleving. Hierdoor is de stap richting zelfstandig wonen kleiner.

Onze manier van werken

We zijn gericht op kwaliteit, service, het centraal stellen van onze cliënten en hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij houden van korte lijnen, vinden een snelle start van zorg belangrijk en kiezen een doelgerichte aanpak waarbij wij ook risico’s durven nemen. Wij denken in mogelijkheden, zijn kritisch, initiatiefrijk en houden van een uitdaging.

Wij zoeken collega’s

Wij zijn regelmatig op zoek naar stagiaires, persoonlijk begeleiders en ambulante begeleiders. Mensen die een open, nieuwsgierige en onderzoekende houding hebben. En die zich thuis voelen in een informele en dynamische omgeving. Flexibiliteit is voor ons heel belangrijk. Wij bieden 24/7 oproepbare begeleiding en we verwachten dat jij hierin ook je steentje bijdraagt. Heb je ervaring, ben je gecertificeerd en ben je in het bezit van een VOG? Dan maken we graag kennis met jou!

Wil jij graag bij YoungForce werken? Stel jezelf dan voor via een mailtje naar info@youngforce.nl.
Webdesign: Spring in de polder