Begeleiding aan huis

Woon je thuis, maar kun jij ondersteuning gebruiken bij de dagelijkse structuur? Dan komen we bij jou thuis om je daarmee te helpen. Dat kan ook gewoon buiten kantooruren! We leren jou graag beter kennen, zodat we je precies de goede begeleiding op het juiste moment kunnen geven.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Wij komen langs op een afgesproken tijd om je daarbij te helpen. Zodat je leert en je steeds beter zelf kunt redden. We helpen je bijvoorbeeld met: het aanbrengen van structuur in de dag, de administratie, deelnemen aan de maatschappij, je netwerk onderhouden of uitbreiden en andere sociale activiteiten.

Voor wie?

Ambulante begeleiding is er voor mensen met psycho-sociale problemen, psychiatrische stoornissen, (licht)verstandelijke beperking, autisme, pdd-nos, asperger, adhd en add. Afhankelijk van je hulpvraag zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Hoe zit het met vergoeding?

De kosten worden vergoed vanuit een indicatie die je hebt gekregen van een gemeente. Heb je dat niet? Dan kunnen we jou helpen om die te krijgen.

Contact

Wil je meer weten over Ambulante begeleiding? Vraag het ons!
Webdesign: Spring in de polder